Yvette Pronk komt van eenYvette Pronk familie die al vijf generaties eigenaar is van verschillende, horeca gerelateerde winkels. Al van kinds af aan vond zij het leuk zelf in de keuken te bakken, mede ingegeven door haar coeliakie. Toen zij twee jaar oud was werd vastgesteld dat zij coeliakie had. Veel glutenvrije produkten waren voor haar niet te koop, waardoor zij al snel zelf probeerde deze zelf te maken. Nadat werd vastgesteld dat vier van haar zes kinderen ook coeliakie hadden, was zij nog meer gedreven een veelheid aan glutenvrije producten zelf te bakken, zodat haar kinderen met eten en drinken niets te kort komen ten opzichte van andere kinderen. Zo ontwikkelde zich ook haar liefde en kennis voor het maken van feesttaarten.

glutenvrij-the-welsh-bakestone

Inmiddels heeft zij meer dan 20 jaar ervaring met glutenvrij bakken. Op verzoek maakt Yvette elk type en iedere smaak cake of taart die gevraagd wordt; The sky is the limit! Voor ideeën kan je eens rondkijken bij de foto’s op deze site. Recent veel gevraagde smaken zijn vanille met cognac, wortelsmaak (echt waar en wie durft probeert het een keer!), sinaasappel, chocolade en banaan. Omdat Yvette uit ervaring weet hoe lastig het kan zijn, probeert zij altijd aan uw dieetwensen tegemoet te komen. In elk geval weet zij uitstekend rekening te houden met glutenvrije dieet wensen, maar ook met een lactose intolerantie of noten allergie kan zij uitstekend rekening houden.